1. Hjem
  2. Om Yasuragi Budoklubb

Om Yasuragi Budoklubb

Yasuragi Budoklubb ble opprettet våren 2008 av tidligere medlemmer av Lotus Karateklubb som var ledet av sensei Arne Nestor.

Yasuragi betyr «indre ro og harmoni». I korthet gir navnet uttrykk for hva man som Budoutøver kan oppnå gjennom målrettet og riktig trening av både kropp og sinn.

Den enkelte utøver i Yasuragi budoklubb vil tilegne seg karateferdigheter knyttet til stilarten Wado-ryu og selvforsvars ferdigheter basert på Ju Jitsu. Treningen omfatter grunnteknikker, kombinasjoner og kata. I tillegg vil utøveren utvikle styrke og bevegelighet, samt lære konsentrasjon og puste-/avspenningsteknikker. Etter hvert som utøverens nivå øker, vil også instruksjonen omfatte kampteknikker.

Med fokusert trening vil en kunne utvikle omfattende ferdigheter og tilhørende trygghet, gjerne uttrykt som indre ro og harmoni, Yasuragi.

Vi er medlem av Wado International Karatedo Federation.